Taller d’ideació, promoció i creació d’un producte o experiència en turisme sostenible aplicada al teu negoci

en_RESTART%20MED%21v2.jpg
Logos_ACT_Cambra.png
Tornar

Temporització

  • Data: 12/05/2022 i 19/05/2022
  • Horari: 15:00 a 19:00
  • Durada: 8 hores
  • Modalitat: presencial instal·lacions Eurecat Barcelona (Carrer Bilbao 72)

Per poder realitzar la inscripció al curs primer us heu de registrar a la plataforma

Registreu-vos a la plataformaa

Descripció

En aquest taller s’ensenyarà com idear, promocionar i crear un producte o experiència en turisme sostenible aplicada al negoci. En acabar les dues sessions les persones participants haurant aprofundit en les necessitas dels clients específics per tal de satisfer aquestes necessitats aportant valor i desenvolupant quelcom útil de forma ràpida.

Docents

Ana Tarragona

Llicenciada en ciències ambientals porto més vint anys emprenent, sempre en projectes de triple impacte con AdHoc Sostenibilitat ambiental, El Brogit Guiatges, El Nan Casteller o SalixSostenible.com. He estat consultora en planificació estratègica de sostenibilitat, comunicació i turisme sostenible ajudant a crear metodologies, analitzar territoris, crear, empaquetar i vendre productes turístics així com centres d’interpretació i museografia vinculats al desenvolupament sostenible del territori. Execució de programes europeus com ERNEST, o locals com PLADETUR o TURISMED. Co- creadora de la metodologia de “ Innovació metodològica en la creació i implantació de models de turisme basats en el paisatge rural.” pel Consell Assessor de Desenvolupament Sostenible.Creadora i directora tècnica de la Xarxa Solc, municipi turisme i paisatge, coautora del llibre “Cuineres de Solc. Sensacions del paisatge a la boca”, “El brogit de la Vall. Guia itinerària per la vall del Brogent”. He estat professora titular d’Avaluació d’Impacte Ambiental a la Universitat de Vic, entre d’altres. Sóc consultora, formadora i conferenciant d’emprenedoria, creativitat, innovació, màrqueting i sostenibilitat. Membre de la comissió d’economia circular de la Cambra de Comerç de Reus.

Anna Lluís Gavaldà

Especialista en sinergies d’energia-residus-aigua per a solucions sostenibles i intel·ligents. Fa 25 anys que està involucrada en projectes ambientals i de gestió de serveis públics. L’Anna és co-fundadora de SÍMBIOSY des del 2014 (www.simbiosy.com) i responsable directe de “coaching” empresarial, coordinant persones i tecnologia per “fer que les coses passin”.  És Membre del comitè científic del Congrés Rural Smart Grids (www.ruralsmartgrids.cat). Impulsora de l’associació PEIC (Per una energia intel·ligent Comarcal). Membre del CMES (col·lectiu per un nou model energètic i sostenible) (www.cmescollective.org). Fundadora i presidenta de Slow Food Tàrraco. Enginyera superior en agronomia i Enginyera tècnica en explotacions agrícoles i Màster en gestió energètica, amb àmplia formació en gestió de residus i gestió empresarial.

Objectius

  • Entendre l’enfocament de la creació de productes i serveis posant al client i/o usuari en el centre del disseny.
  • Saber generar idees conjuntament amb el client a través de l’observació i l’empatia, i prototipar conceptes de forma ràpida.

Continguts

  1. Ideem per trobar solucions.
  2. Classifiquem i seleccionem les idees.
  3. Prototipem els productes i experiències escollits.
  4. Com testejar per validar la millor experiència.
  5. Compartim les solucions proposades.
  6. Conclusions i pla d’acció.